FÅRGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Vad händer om min hund blir sjuk hos er?


Vid ett akut läge åker vi direkt till veterinären och kontatkar er så fort vi kan. Är läget mer stabilt kontaktar vi alltid er först och rådgör med hur ni vill gå vidare. Skulle vi inte få tag i er som ägare kontaktar vi er kontaktperson som är beslutsfattare och skulle vi inte få tag i er kontaktperson heller gör vi en egen bedömning tillsamans med veterinär och ser till att hunden får vård. Om möjligt direktreglerar vi kostnaden eller debiterar ägaren i efterhand, detsamma gäller för mediciner.
Vart eller hur betalar jag in min bokningsavgift?


Bokningsavgiften betalar du enkelt in via Swish eller Bg. Var noggrann med att skriva vem bokningsavgiten avser samt ankomstdatum. Exempel: Fluffy 24/12 Swish - 1236256804 Bankgiro - 5247-5134
Får jag tillbaks min bokningsavgift om jag avbokar min vistelse?


Avbokning och återbetalning av bokningsavgift sker kostnadsfritt senast 4 veckor före ankomstdagen. Ändring / avbokning av enstaka dagar under högsäsong och högtid görs kostnadsfritt 4 veckor innan ankomstdagen.
Kan jag vaccinera min hund med DHPPI hos er?


Ja det kan du göra! Tänk på att det tar ca 2 veckor för vaccinet att uppnå "fullt skydd".
Min hund är skotträtt, smäller det hos er på nyår?


Det finns många hundar som inte tycker om ljudet av raketer och smällarna under nyårsnatten och då är det helt perfekt att komma och bo hos oss. Vår anläggning ligger under Arlandas bullerskydd vilket innebär att man inte får skjuta raketer inom en viss radie ifrån flygplatsen, detta gör att vi inte märker av tolvslaget på nyår och hundarna kan sova vidare i lugn och ro. Observera att denna högtid snabb bokas och att framförhållning krävs för att få plats.
Bor min löptik själv?


Om vi inte har en annan tik eller kastrerad hane som hon fungerar tillsammans med under sitt löp bor hon själv. Säkerheten är det viktigaste för oss. Många gånger hittar vi dock minst en kompis till våra löptikar som dom kan bo tillsammans med.
Min hund blir lätt rastlös.


Inga problem!
Vi erbjuder flera typer av aktivering för att alla hundar ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse hos oss.
Vad behöver din hund för att må bra? Nose work, lek & bus, kel & gos, löpning på grusväg, löpning i kuperad terräng? Vi har möjligheten att erbjuda det som just din hund behöver. På sommaren kan man boka bad i halmsjön 3 km ifrån oss, då tar vi en promenad till sjön, badar och leker och sedan en promenad tillbaks.
Kontakta oss så skräddarsyr vi en aktivitet för just din hund.
Sover ni hos hundarna?


Hundarna sover i hundhotellet men gården har personal dygnet runt. Vi är alltid minst en person på gården men oftas fler då flera ur personalen bor på gården.

Hundcenter med genuin omtanke och kunnskap. 

Ett andra hem för din hund i Stockholm - Arlanda.

Hos oss får din hund en välplanerad och säker vistelse. Vi har mångårig erfarenhet och tar hand om ditt husdjur på bästa sätt. Hundar med sociala eller andra extra behov är också välkomna.

Tjänster
Kontakt

Hundhotell

Hunddagis

Hundvård

Aktivering

Långtidsparkering

Reception 07.00 - 18.00

0708 83 14 57

info@ekfalkanimalcenter.se

Altuna 111

195 93 Märsta

  • Facebook
  • Instagram

Copyright  © Ekfalk Animal Center 2020